• În perioada 01.12.2023 – 31.03.2024 prețurile practicate, pentru cazare sunt următoarele:

Tip cameră

În timpul săptămânii 

D-V*

În weekend 

V-D*

Cameră dublă

Camera dublă mansardă 

300 lei/cameră

  350 lei/ cameră   

300 lei/cameră

 350 lei/ cameră

       D-V = intrare Duminică / ieșire Vineri; V-D = intrare Vineri/ ieșire Duminică.

 • Prețurile includ doar cazare: Check in ora 15.00 / Check out 11.00.
 • Sejur minim 2 nopți
 • Avans: contravaloarea primei nopți de cazare. Avansul nu se returnează în caz de neprezentare.

Întrucât ne dorim ca oaspeții noștri să aibă parte de un sejur cât mai plăcut, trebuie respectate următoarele reguli pe perioada sejurului:

 • In incinta unității sunt strict interzise introducerea și consumul de băuturi și mâncăruri procurate din afara acesteia
 • NU se fumează în interiorul unității, decât pe balcoane și pe terasa exterioară;
 • NU se gătește în camere;
 • NU se organizează petreceri în camere;
 • NU se ascultă muzică la maxim în camere și pe holuri;
 • NU se acceptă animale de companie;
 • Restaurantul unității se închide la ora 21:30;
 • Orele de liniște sunt 22:00 – 07:30.

Cum ajung la Cabana Atlas? Reguli de acces în stațiune.

Stațiunea Straja aparține de municipiul Lupeni (județul Hunedoara). Odată ajunși în Lupeni, continuați să mergeți pe drumul principal până când observați indicatoarele care vă arată că pentru a ajunge la Straja trebuie să virați la stânga. Virați la stânga și continuați să mergeți înainte (cam 0,65 km) până când drumul se bifurcă. Brațul stâng al bifurcației presupune să urcați cu mașina personală sau cu transportator autorizat în stațiunea Straja, iar brațul drept presupune să urcați cu telegondola în stațiunea Straja. Telegondola funcționează zilnic între 09:00 – 16:30 (cu excepția zilei de Marți, când este revizie), așadar dacă ajungeți după 16:30 va trebui să urcați cu mașina personală sau cu un transportator autorizat.

DACĂ URCAȚI CU TELEGONDOLA: Mașina personală se parchează în parcarea de la stația de îmbarcare a telegondolei, contra cost, iar accesul în stațiune se face cu telegondola sau cu transportatori autorizați.  

DACĂ URCAȚI CU MAȘINA PERSONALĂ:

ATENȚIE: În perioada sezonului de iarnă, accesul auto în stațiune este INTERZIS pentru turiști. 

De la bifurcație și până în stațiunea Straja aveți de parcurs un drum asfaltat de 8,3 km cu serpentine. De regulă, drumul este deszăpezit dar se poate circula pe el și în condiții de iarnă (recomandarea este să aveți mașina echipată corespunzător pentru iarnă). Înainte de stațiune se află o parcare în care accesul se face printr-un sistem de bariere (parcarea este contra cost). După ce lăsați mașina în această parcare se poate urca pe jos până la Cabana Atlas care este prima unitate de cazare din stațiune, fiind situată la 150-300 m de parcare (în funcție de unde găsiți loc de parcare). Drumul este în pantă.  

DACĂ URCAȚI CU TRANSPORTATORII :

Atât din parcarea de jos cât și din parcarea de sus se poate urca în stațiune până la unitatea de cazare cu persoanele care sunt autorizate să facă transport de persoane în stațiune. Ei au acces în stațiune și vă pot duce până la unitatea de cazare. 

Important: Contactați transportatorii din timp și astfel timpul de așteptare va fi mai scurt.  

George: 0721264789
Nicu: 0724149515
Alin: 0729366447